inBusiness

Nyheter

Villa Nordraak

Nå er Sigvart Dagslands siste CD også på noter. Du kan her laste ned låtane enkeltvis til kun kr. 12,- per låt.

Noen ganger er det fint å dra tilbake. For å gjøre noe helt nytt.

Det er nå 30 år siden en ung, tidvis beskjeden og heller ukjent artistspire entret stuene til Erik Hillestad og Marianne Lystrup, etter å ha blitt ringt opp og fløyet inn for å delta på en av KKV`s tidlige plater.

Det skulle mange bli mange flere ganger. Jeg har alltid følt meg veldig hjemme der, bak flygelet for å spille nyklekkede låter, i en av de delvis komportable stolene for å planlegge nye prosjekter og lange reiser, eller til fest i de storslåtte stuene for feire en dåp, en konfirmasjon eller en rund dag. Og noen ganger bare til hverdags.Til denne platen skulle vi bruke mitt fantastiske bryllups- og begravelsesorkester, bestående av solister som selv er meritterte plateartister, holdt i tømmene av noen av de fineste musikerene jeg kan tenke meg. Vi hadde lyst å spille inn alle musikantene på en gang, eller laiv, som det også kalles, og vi trengte noen velegnete innspillingsrom med et flygel patinert gjennom gode tiår, for akkurat den rette klangen. Og da kom jeg til å tenke på Nordraaksgate 14, de høye takene og det brune flygelet der. Det utrolige er at Erik og Marianne var villige til dette, at et fantefølge fikk flytte inn og gjøre huset ubrukelig til noe annet enn musikalske eskapader en hel uke, og det er jeg dypt takknemlig for.

Dette ble helt riktig for prosjektet, jeg vet ikke helt hvorfor, men det er noe som bare stemmer i forhold til denne platen og dette huset, det å vende tilbake til åstedet. Kanskje er det på grunn av alle samtalene som har funnet sted under lysekronene? Eller fordi vi har ledd så mye? Uansett, ta vel i mot; Sigvart Dagslands bryllups - og begravelsesorkester!

 

Publicerade: 26.06.2012

Topp 10

Senaste nyheterna

Sammarbeidspartnere

logo eide-net.png sponsor01.png sponsor03.png sponsor04.png sponsor05.png sponsor06.png